Проверка на резултати

Вход за пациенти

5800 Плевен, ул. "Панега" 28
Работно време: 07:00 - 19:00
Почивни дни: Събота и Неделя
© 2021 ДКЦ-1 Плевен ЕООД. Всички права запазени.